boğazda doğum günü partisi

Boğazda Doğum Günü Partisi

İstanbul Boğazın’ da yaptığımız boğazda doğum günü partisi organizasyonumuz oldukça popülerdir. İstanbul’un boğazının kültürel ve harika manzarasında sizlere unutulmayacak doğum günü partisi yaşatıyoruz boğazda dilediğiniz gibi eğlenerek İstanbul boğazının kültürel ve eşsiz manzarasın ’da doyasıya tadını çıkaracaksınız size özel yatımızla Aileniz ve Arkadaşlarınız ile istediğiniz gibi eğlenecek istediğiniz müziği dinleyecek, istediğiniz saatte tura çıkacak ve dilediğiniz gibi eğleneceksiniz. Yat modellerimizi sizlere özel ve size en uygun olanı seçerek bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir 3 kişiden 22 kişiye kadar yat modellerimize bakabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında fazlasıyla yoğun olduğundan erken rezervasyon yaptırmanızda sizler için avantaj sağlayacaktır.

WhatsApp için +90 541 342 21 05 nolu numaraya tıklayabilirsiniz. Yada direk +90 541 342 21 05 nolu numaradan bizi arayabilirsiniz.

Boğazda Doğum Günü Partisi Nasıl Yapılır?

Sizlere özel yat kiralayıp 2 saatten başlayan süreler ile İstanbul boğazda doğum günü kutlaması yapabilirsiniz.

İstanbul boğazında yatlarımız sizlerin isteklerine göre dekore edilmekte ve sürprizleriniz için, Yat süslemesi, kemancı, pasta eğlence düzenlenebilmektedir. Aileniz Arkadaşlarınız ile sizi kendinize özel hissettirecek Boğazda doğum günü partisi düşündüğünüz kadar (Pahalı)yüksek bütçeli değildir.

  • Yat Süslemesi
  • Yemek
  • Lazer Gösterisi
  • Balon Süslemesi
  • Volkan ile Karşılama
  • Vip Transfer Hizmeti
  • Yatta profesyonel fotoğrafçı
  • Keman Dinletisi
  • Drone Çekimi

Gibi hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. İsterseniz bu hizmetlere birlikte bakalım.

Boğazda Doğum Günü için Tekne Süslemesi Nasıl Yapılmaktadır?

Boğazda doğum günü sizlere Standart olarak sunduğumuz süsleme hizmeti bulunmaktadır. Fakat farklı talepleriniz olduğunda teknemizi dekore edebilmekteyiz. Önceden bilgi vermeniz gerekiyor. Sizler için çiçekli güzel dekore masa süslemesi hazırlamaktayız. Boğazda doğum günü organizasyonlarında masanız dışında yat içinde süslemeler yapılmaktadır.

Sizler özel Ücretsiz wifi ile Yatta dilediğiniz gibi USB Bluetooth üzerinden kaliteli hoparlör sistemimizle eğlenebilirsiniz. Aileniz Arkadaşlarınızla Boğazda unutamayacağınız bir doğum günü yaşayacaksınız. Fotoğraf çekimi ile doya doya anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Yaklaşık 2 saatten başlayan İstanbul boğazı manzarasında Yat turumuzda eğleneceksiniz. Ayrıca isteğinize bağlı olarak yatta yemek yiyebilir ve İstanbullun mükemmel kültürel manzarası ile Ortaköy, Üsküdar manzarasıyla harika lazer gösterimizle doğum gününüzü kutlayabilirsiniz, evlilik teklifi yapabilirsiniz. Çoğunlukla revaçta olan Lazer Gösterilerimiz Doğum Günü Partilerinde vazgeçilmezi haline geldi lazerli boğazda doğum Günü partisi için buraya tıklayınız Yemeklerimiz Kaliteli sıcak servis edilir. Bu sayede İstanbul Boğazında yemeğini yerken kültürel manzarayı izliyor olacaksınız Aileniz, siz ve arkadaşlarınız doyasıyla teknede doğum günü partisi yaşayacaksınız. Ek hizmetlerimizle beraber harika zaman geçireceksiniz. Sizin istekleriniz doğrultusunda her anlamda yardımcı oluyoruz.

Yatta doğum günü partisinde balon ve çiçeklerle süslemelerde yapıyoruz dilediğiniz de doğum günü olan misafirimizin ismi ile balonları süsleyebiliriz bu sayede İstanbul Kültürel Boğazında kendini daha özel hissedecektir. İstanbul Boğazında unutulmayacak bir gün geçireceksiniz.

Binlerce yıllık kültürün başkenti İstanbul’da Asya ve Avrupa kıtası arasında unutulmayacak muhteşem bir doğum günü kutlayacaksınız. Fotoğrafçımızla beraber mükemmel manzaralı fotoğraf muhteşem anılar biriktirebilirsiniz.

boğazda doğum günü partisi
boğazda doğum günü partisi

Boğazda Doğum Günü Lazer Gösterisi

İstanbul’un efsanevi Boğazının kültürel enfes manzarasıyla boğazın ortasında Ortaköy Camisi manzarası eşliğinde Boğaz Köprüsü ile muhteşem lazer gösterisi sunuyoruz. Lazer gösterisi son dönemlerin popülaritesi haline geldi Özellikle Evlilik Tekliflerinde ve Doğum Günü Partilerinin olmazsa olmazlarındandır profesyonel ekibimiz tarafından sunulmaktadır. Boğaz Köprüsünde doğum günü misafirimizin ismini ve doğum tarihini lazer ile yazdırıyoruz. İsim veya yazı olursa daha öncesinden bildirilmelidir. Lazer gösterisiyle ve profesyonel fotoğrafçı ekibimizle harika anılar biriktirme fırsatı bulabilirsiniz. Doğum günü misafirimiz lazer gösterisinde hem kendisini çok özel hissedecek hem de ailesi ve arkadaşlarıyla doyasıya boğaz turunun keyfini çıkaracak. Yatta müthiş anılar biriktirerek unutulamayacak bir doğum günü sunuyoruz.

Boğazda Doğum Günü Partisi Volkan ile Karşılama

Misafirlerimiz dilerlerse kendilerini ekstramız olan Volkan ile karşılama ekstramızdan yararlanabilirler. Misafirimiz doğum günü teknesine gelirken Yatımız hazır bir Şekilde kendilerini bekleyecek durumda iken volkan ile karşılanacaktır. Bu sayede boğazın eşsiz manzarası öncesi misafirimiz kendisini çok özel hissedecektir Doğum günü misafirimizi Ailesi ve arkadaşları Kendilerini özel hissettirecektir. Misafirlerimiz dilerlerse volkan karşılama sırasında profesyonel fotoğrafçı Ekibimiz video ve fotoğraf şeklinde çekim yapacaktır.

Teknede Doğum Günü Partisine VIP Transfer Hizmetimiz

Misafirlerimiz dilerlerse İstanbullun eşsiz kültürel manzarası öncesi kendilerini bulundukları bölgeden veya evlerinden ekstramız olan transfer hizmetimizden yararlanabilirler. Aracımız Veto Mercedes-Benz olarak sizlere transfer hizmetimizden yararlandırıyoruz hem karşılanma hem de tur sonu transfer hizmetimizden yararlanabilirler. Konforlu araçlarımızda sizleri özel hissederek hem misafirimizin hem de arkadaşlarının kendilerini daha rahat ve konforlu hissedecekleri şekilde Doğum Günü Partisine ulaştırıyoruz. Transfer hizmetimiz hem daha sağlıklı hem de müşterilerimizin zamanından tasarruf yapmış oluyor bu da gecikmeleri tamamen ortadan kaldırıyor.

Teknede Doğum Günü Partisinde Profesyonel Fotoğrafçı

Misafirlerimiz dilerlerse ek hizmetimiz olan profesyonel fotoğrafçı hizmetinden yararlanabilirler. İstanbul’un Eşsiz kültürel manzarasına profesyonel fotoğrafçımızla eşlik edebilirler. Profesyonel kamera ve Video şeklinde profesyonel fotoğrafçı arkadaşımız sizlere unutulmayacak anılarınızı fotoğraf çekimini sağlayacaktır ve misafirimizin Ailesi ve arkadaşları kendilerinin unutulmaz Boğazda doğum gününü unutulmayacak anılar biriktirecektir fotoğraflarıyla anılarını süsleyeceklerdir. Fotoğrafçı arkadaşımız misafirlerimizin istediği gibi bir çekim yapacaktır

Boğazda Doğum Günü Partisi Keman Dinletisi

Misafirlerimiz dilerse Yatımızda İstanbullun muhteşem Kültürel manzarasına karşı keman dinletisi olan ek hizmetimizden yararlanabilirler. İstanbul’un eşsiz kültürel manzarasında sizleri özel hissettirecek ve unutamayacağınız Keman Dinletisi ile Yatımızda harika dolu dolu vakit geçirirken keman dinletisi dinleyebilirler ve hem misafirimizin Ailesi hem de arkadaşlarının bu muhteşem ana tanıklık edeceklerdir.

Boğazda Doğum Günü Partisi Drone Çekimi

Misafirlerimiz dilerlerse İstanbul’un eşsiz manzarasına boğazda doğum günü partisi programlarımızı drone çekimi ile unutulmaz hale getirecek olan ek hizmetimiz olan profesyonel drone çekimi ekstramızdan yararlanabilirler. Profesyonel drone çekimi ekibimiz misafirimizin Ailesi ve arkadaşlarının muhteşem anlara tanıklık ederken hem İstanbul’un kültürel muhteşem manzarasını çekecek hem de misafirlerimiz eğlendiği dakikaları ölümsüzleştirerek muhteşem anılar bırakacaktır. Profesyonel drone çekimi doğum günü partisi ve evlilik tekliflerinin vazgeçilmez eklentilerimizden birisidir bu muhteşem anılarınızı hayatınızın sonuna kadar saklayabilirsiniz.

Ayrıca dilerseniz Boğazda Teknede Düğün hizmetimiz hakkında da bilgi alabilirsiniz.

© 2013 - 2024 Gezginkolik.com