Bodrum Yamaç Paraşütü

Bodrum Yamaç Paraşütü

Son yıllarda fazlasıyla popüler olan Bodrum yamaç paraşütü turumuz yılın her günü yapılmaktadır. Bodrum Milas Ören de yapılan uçuşlar Alatepeden ortalama 630 metre yükseklikten gerçekleşmektedir. Tandem yamaç paraşütü uçuşlarımızda tepeye çıkış ücretsiz olarak tarafımızdan yapılmaktadır. Deneyimli tandem pilotlarımız ile uçuşlarımızda fotoğraf ve video çekimi uçuş sonrasında sizlere verilmektedir. Bodrum yamaç paraşütü uçuş turu fiyatları kişi başı 2.000 tl dir. Transfer ve fotoğraf video çekimi ücrete dahildir. Uçuş öncesinde mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyon yaptırdığınızda sizlere uçuş zamanı hakkında bilgi vereceğiz.

Bodrum Yamaç Paraşütü Hakkında

Bodrum, ülkemizin turizm açısından en popüler turizm merkezlerinden biridir. Yemyeşil ormanları, masmavi koyları, bembeyaz evleri ile adeta cennettin bir köşedir. Bu güzellikleri yanı sıra yat limanları, kıpır kıpır gece hayatı, canlı plajları, çarşıları ile yerli ve yabancı turistleri misafir etmektedir. Bodrum deniz turizmi için gelen turistlere birçok aktivite ve ekstrem spor olanakları da sunmaktadır. Bunlardan biri de Bodrum yamaç paraşütü turlarıdır. Hem bodrum lokasyonuna yakın hem de yamaç paraşütü aktivitesini yapacağız harika bir uçuş bölgesidir.

Bodrum Yamaç Paraşütü Fiyatları
Bodrum Yamaç Paraşütü Fiyatları

Adrenalin tutkunu, maceracı ve özgürlüğüne düşkün binlerce turist, Bodrum yamaç paraşütü aktivitelerine katılmaktadır. Milas’ta bulunan Alatepe Dağı, yamaç paraşütü uçuş alanıdır. 620 metre yüksekliğinde ki uçuş alanından paraşütler yükselmekte ve Gökova körfezinin muhteşem manzarasına karşı havada süzülmektedir. Bu ekstrem sporu yapmak isteyen ancak daha önce hiç denememiş olanlar için ören yamaç paraşütü ideal bir seçenektir. Yamaç paraşütü pilotları eşliğinde yapılan uçuşlar oldukça güvenlidir. Alatepe Dağı’nın hem Bodrum Havaalanı’na hem de çevredeki tatil merkezlerine yakın olup, kolayca ulaşılabilir olması Bodrum paraşütle atlama yapmayı daha da cazip hale getirmektedir. Yamaç paraşütü aktivitesi bildiğiniz gibi yamaçtan koşarak yapılmaktadır. Uçaktan atlama ile bazen karıştırılmaktadır. Özellikle yamaç paraşütü uçuşları profesyonel eğitmenler ile yapılmaktadır. Tandem denilen bu ikili uçuş turunda pilotunuz size uçuş öncesinde bodrum yamaç paraşütü için gerekli bilgileri vermektedir.

Ören, diğer tatil beldelerine göre çok daha sakindir. Bu yüzden huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin uğrak noktasıdır. Siz de hem huzurlu ve sakin bir tatil geçirmek hem de farklı bir şeyler yapmak istiyorsanız Ören’i ziyaret etmenizi ve mutlaka Bodrum yamaç paraşütü yapmanızı öneriyoruz. Çoğu kişi yamaç paraşütü yapmayı istese de korkuları ağır basmakta ve sürekli bunu ertelemektedirler. Neler kaçırdıklarını ve yamat paraşütü ile uçmanın ne kadar güvenli olduğunu bilseler, ertelemek şöyle dursun, yamaç paraşütü müdavimi olurlar. Korkusunu yenerek yamaç paraşütü yapmak isteyenlere, Alatepe uçuş alanına gitmelerini ve yamaç paraşütü hazırlık aşamalarını ve kalkışları izlemelerini öneriyoruz.  Güvenli bir uçuş için pilotun komutlarına uymak yeterlidir. Aynı anda hem heyecan hem mutluluk hem de özgürlük duygusunu yaşamak için en ideal hava sporlarından biri de yamaç paraşütüdür.

Bodrum Paraşüt Turu Fiyatları
Bodrum Paraşüt Turu Fiyatları

Bodrum tandem yamaç paraşütüne katılmak için bölgede hizmet veren birçok turizm acentesi bulunmaktadır. Bu firmalardan Bodrum yamaç paraşütü tur rezervasyonu yaptırmak gerekmektedir. Özellikle bahar aylarından itibaren yaz mevsimi boyunca Bodrum ve çevresinde ki yoğunluk, yamaç paraşütüne olan yoğun ilgi nedeni ile rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. Aksi halde bu hayalinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Bodrum yamaç paraşütü turuna katılacağınız gün, tur firması tarafından Alatepe uçuş alanına transferiniz gerçekleştirilmektedir. Ören sahilinde belirtilen yer ve saatte, tura katılacak kişiler alınarak muhteşem dağ yolundan, müthiş manzara eşliğinde uçuş alanına gidilmektedir. Yarım saat süren bu yolculuk sonunda 8 km uzunluğunda ki Gökova Körfezinin manzarasına sahip uçuş alanına gelinmekte ve pilotlar tarafından karşılanılmaktadır. Uçuş öncesi pilotlar, kısa bir bilgilendirme yapmaktalar. Ardından sırası gelenler ekipmanlarını kuşanarak uçuşa hazırlanırlar. Yapılacak şey pilotun koş komutu ile birkaç adım koşmak ve sonrasında kendinizi bırakıp, adrenalin patlamasının keyfine varmaktır. Birkaç dakika sonra heyecanınız yerini huzura bırakacak ve gökyüzünde özgürce uçmanın keyfini yaşayacaksınız.

Rüzgarı hissederken bir yanda muhteşem bir manzara, bir yanda bu manzarayı süsleyen diğer paraşütçülerin havada süzülüşü ve tam altınızda uzanan masmavi denizin verdiği huzur paha biçilemez. Bu yüzden Bodrum yamaç paraşütü yapmadan tatilden dönmeyin diyoruz.

İniş sahilde belirlenen noktaya yapılıyor ve burada ki restoranlarda yemek yiyebilir, kafe de çay kahve içebilir ve günü yüzerek tamamlayabilirsiniz.

Ören Tandem Uçuş Fiyatları

Bodrum Yamaç Paraşütü tur programları fiyatları firmalara göre değişiklik göstermektedir. Firmaların çoğunda dağa gidiş geliş transferler firma tarafından karşılanmakta ve tur fiyatına dahil edilmektedir. Uçuş sırasında çekilen video ve fotoğraflarda tur ücretine genelde dahil olsa da ekstra ücret isteyen firmalar bulunmaktadır. Bu yüzden rezervasyon sırasında Bodrum uçuş tur fiyatına dahil olan ve olmayan hizmetler hakkında net bilgi almanız önemlidir.

Bodrumda Yamaç Paraşütü
Bodrumda Yamaç Paraşütü

Pandemi sürecinde yabancı turist sayısında oldukça azalma yaşandığı için Bodrum Yamaç Paraşütü fiyatları da bu dönemde fazla artış göstermemektedir. Ancak bu süreç sonunda her şey normale döndüğünde yoğunluk nedeniyle fiyatlarda artış olması beklenmektedir. Bu yüzden tam da bu dönemde hem güzel bir bodrum tatili hem de heyecan dolu uçuş deneyimi kaçınılmaz olmaktadır.

Bodrum Yamaç Paraşütüne katılmak için spor ayakkabı dışında özel bir kıyafete ve ekipmana gerek yoktur. Gerekli ekipmanlar firma tarafından verilmektedir. Bunlar kask, dizlik, tulum gibi uçuş ekipmanlarıdır. İniş sonrasında denize girmeyi düşünüyorsanız mayonuzun üstünüzde olması size kolaylık sağlayacaktır. Başka bir aktivitemiz olan istanbul yamaç paraşütü için tıklayabilirsiniz. Ya da gezilecek bodrum koylar için sayfamıza bakabilirsiniz.

Yamaç Paraşütü Rezervasyonu Hakkında

Bodrum özellikle yaz aylarında çok kalabalık olmaktadır. Yerli ve yabancı misafirler tarafından tercih edilen sahil kenti olduğundan yoğunluk artmaktadır. Sizlerde geldiğinizde yerinizin hazır olmasını istiyorsanız mutlaka erken rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Evlilik teklifi, doğum günü ve grup uçuşlarınız için önceden bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

© 2013 - 2024 Gezginkolik.com